Belgian team - Staff

Coaches

Johan Renders, bij velen bekend als Johan Flurk, speelt voor DDV Herentals.  Hij loopt in graad 3 met Dabber, een Mechelse herder en Flurk, een Duitse Jachtterrier.

Johan heeft als geleider wereldklasse, dat bewijzen zijn beide wereldtitels: met Flurk individueel Wereldkampioen in 2004 in Italië en met Dabber eveneens individueel Wereldkampioen (Belgische herders) in Slovenië.

Momenteel is hij overgestapt op een border collie.  Ongetwijfeld gaan we daar nog veel van horen!

 

Gert Danckaers, bijnaam Gert Poedel, speelt voor K.H.S. Merksem. Gert loopt met een Border Colli en een poedel bij de veteranen. Hij was het die ermee begon alle uitslagen digitaal bij te houden. Eerst de uitslagen van de mediumklasse in graad 3 later alle uitslagen van elke wedstrijd.

Gert maakt lijsten en rangschikkingen. Dankzij zijn werk moeten we nu enkel nog met de muis klikken en we weten waar we staan in het klassement.  Zijn gegevens worden momenteel gebruikt om de deelnemers aan de Beker van België en de Grote Prijs uit te nodigen. (gedaan met het kopiëren van je wedstrijdboekje)

Met zijn poedel Tosca behaalde hij in België zowat alle titels: van Provinciaal Kampioen (Antwerpen), over de Zilveren Kluif en de eerste plaats op de Grote Prijs, maar natuurlijk ligt zijn topprestatie in 2005 in Spanje als individueel Vice-Wereldkampioen.

 

Dierfysiotherapeut

Ellen Martens is dierfysiotherapeut bij Het Waterhof. 

Informatie over Ellen vind je op haar website.

Belgian Agility Friends

vzw - asbl: 835 983 612

KKUSH - URCSH: 1270

Bezoekersteller

visit our

 

Facebook page:

 

last update: 3/11/2019